Agrárium 2022 konferencia: Mit lépjünk a durva változásokra?

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Valamennyi meghatározó agrárágazat idei támogatási és piaci lehetőségeit napirendre tűzi az Agrárium 2022 konferencia, amelyet április 6-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport.

A konferencia célja, hogy támpontot nyújtson az agrár- és az élelmiszeripari vállalkozások eredményes gazdálkodási döntéseihez a rendkívül kiszámíthatatlanná vált piaci környezetben. 

A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg immár hagyományosnak számító tavaszi Agrárium 2022 című konferenciáját, amely az ágazat egyik legmeghatározóbb tavaszi eseményének számít. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia az idén kiemelten foglalkozik azzal, milyen piaci kilátások elé néz a hazai mezőgazdaság, és mely tényezők befolyásolhatják döntően az elérhető jövedelmezőséget. Több rendkívüli esemény is bizonytalanná teszi a termelési, feldolgozási és értékesítési lehetőségeket, amelyek így rendkívül kiszámíthatatlanná váltak az ágazati szereplők számára.

A konferencia arra törekszik, hogy valamennyi agrár- és élelmiszeripari vállalkozás számára támpontot nyújtson az eredményes gazdálkodási döntésekhez, és bemutassa az idén kínálkozó támogatási lehetőségeket is. 

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.  

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának – termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít.

Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on péntek, 25 március 2022 09:06
Rate this item
(1 Vote)
loader