ELINDULT A REGISZTRÁCIÓ! – MÁR LEHET JELENTKEZNI AZ ÉV LEGFONTOSABB AGRÁRRENDEZVÉNYÉRE

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

2021. december 9-10-én jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet idén immáron a kilencedik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport.

A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, a legnagyobb kihívásokat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplők részesülnek díjazásban, így ebben az évben is kiosztják a szervezők a Portfolio Agrárdíjakat a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb és legjelentősebb agráreseményét, és regisztráljon most a december 9-10-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A december 9-10-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legfontosabb és legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is online és offline módon egyaránt.

Az ágazat csúcseseménye idén egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formában kerül megrendezésre, ahol két napon át izgalmas és színes szakmai programok, valamint különböző online kiegészítők is várják a résztvevőket.

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat

A Portfolio Agrárszektor Konferencia széles programválasztékot nyújt a mezőgazdaságban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, színvonalas szakmai előadások, illetve szekcióbeszélgetések keretében dolgozza fel az ágazat legforróbb történéseit, és hasznos, naprakész információkkal szolgál a mezőgazdaság minden szereplőjének. A konferencia programja az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is rengeteg ütős és aktuális témával várja a résztvevőket!

A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, és az év egyik legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2021 Konferencián idén is kiosztásra kerülnek a Portfolio Agrárdíjak! A nyerteseket rangos szakmai zsűri választja ki, döntenek az év növénytermelőjéről, az év állattenyésztőjéről, az év kertészetéről, az év fiatal agrárszakemberéről, az év női agrárvállalkozójáról, az év agrárberuházásáról, az év agrárinnovációjáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj győzteséről.

A Portfolio Agrárdíjak 2021 kategóriái:

  • Az év növénytermelője
  • Az év állattenyésztője
  • Az év kertészete
  • Az év fiatal agrárszakembere
  • Az év női agrárvállalkozója
  • Az év agrárberuházása
  • Az év agrárinnovációja
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év kertészete díjat és az Év női agrárvállalkozója díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakembere díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál. Idén díjazásra kerül az Év agrárinnovációja is, ebben a kategóriában olyan cégek jelentkezhettek, amelyek fejlesztéseik újdonságot jelenthetnek a hazai mezőgazdaságban, és mintául szolgálhatnak más gazdálkodók, ágazati szereplők számára is.

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhatott, illetve tehetett javaslatot a jelöltekre.

A nevezések és javaslatok alapján a szervezők három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítottak össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

A Portfolio Agrárszektor Konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a www.portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide!

KAPCSOLAT

SZERVEZÉS, LEBONYOLÍTÁS, INFORMÁCIÓK:

Ócsai Gábor
Telefon: 1/472-2095
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉGEK:

Bacsa Attila
Telefon: 30/650-9833
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pisont Klaudia
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TARTALMI ÉS SZERVEZÉSI KÉRDÉSEKBEN:

Kovács Nóra
újságíró, szerkesztő
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


MENTSE EL NAPTÁRÁBA, OSSZA MEG!

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on péntek, 02 július 2021 08:08
Rate this item
(1 Vote)
loader