Fehova Plusz

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

2021. szeptember 30. – október 3.

Magyarországon először 1871-ben rendeztek hivatalosan Országos Vadászati Kiállítást, mely jellegét tekintve egy szakmai fórum volt a vadászok számára. Az első kiállítás százéves évfordulóján, 1971-ben került sor Budapesten a Vadászati Világkiállításra, mely kimagasló programsorozatára nem volt példa a hasonló események között. A nagyszabású rendezvényre mintegy kétmillió jegyet váltottak, a látogatók közül a becslések szerint kétszázezren érkeztek a világ különböző pontjairól. 

Az 1971-es világkiállítás 50. évfordulója alkalmából Magyarország ismét világkiállítást szervez. 2021-ben, szeptember 25. és október 14. között az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás központi programsorozata a HUNGEX-PO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén kerül megrendezésre.

A világraszóló találkozó célja, hogy hazánk hitelesen és modern eszközökkel szemléltesse a fenntartható természetmegőrzést és természethasznosítást, valamint ezek rendkívüli fontosságát és szükségességét a hazai és nemzetközi nagyközönség számára a vad-, hal- és erdőgazdálkodás példáján keresztül, mely természetközeli ágazatok rengeteg válasszal rendelkeznek korunk kihívásaira.

A világkiállítás központi rendezvénye és széles programkínálata mellett 2021. szeptember 30. – október 3. között kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ, melynek megszervezésével a Hungexpo-t bízta meg az Egy a Természettel Nonprofit Kft. 

A FeHoVa PLUSZ-on, ezen a 4 napos rendhagyó eseményen, mely a Kiállítási Központ felújított B és újonnan épült E pavilonjaiban kap majd helyet, a vadászat, erdészet, horgászat és természetjárás mellett a lovas ágazatban, valamint a hobby és munkakutyatartásban tevékenykedő cégek is felsorakoztathatják termékeiket és szolgáltatásaikat a látogatóknak.

A FeHoVa PLUSZ szervezői várják a kiállítók jelentkezését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Bővebb információ: www.fehova.hu/fehova-plusz

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 23 június 2021 10:13
Rate this item
(1 Vote)
loader