loader

Közelgő események

aug.
21

8:00 am 2022.08.21 - 10:30 pm 2022.08.22

aug.
25

2022.08.25 9:00 am - 8:00 pm

aug.
27

2022.08.27 6:00 am - 8:00 pm

Partnerkeresés határok nélkül – SIRHA 2020 Nemzetközi üzletember-találkozó

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A PRIMOM Alapítvány a vendéglátás, gasztronómia szektorban működő vállalkozások számára rendezett nemzetközi üzletember-találkozót Budapesten, a SIRHA 2020 szakmai kiállítás kísérőrendezvényeként február 5-én.

A PRIMOM Alapítvány által szervezett programra 15 országból, száznál is több vállalkozás érkezett. A létrejött tárgyalások száma az első becslések szerint 90, melyből 77 nemzetközi vonatkozású. A kínálat és a kereslet találkozására kiváló lehetőséget biztosító fórumon elsősorban a vendéglátás, gasztronómia ágazatokban, illetve a kapcsolódó szektorokban úgymint csomagolástechnika, bútorgyártás, konyhai eszközök berendezések gyártása, élelmiszer-előállítás területén működő gazdálkodó szervezetek ismerték meg partnereik termékeit, szolgáltatásait.

A rövid üzleti megbeszélések célja a kapcsolatfelvétel, melyet a későbbiekben további információcsere követ, ami alapján a felek megalapozott döntést hozhatnak, hogy üzleti partnerekké válnak vagy sem. A PRIMOM Alapítvány Enterprise Europe Network irodája folyamatosan nyomon követi a hasonló események eredményeit, támogatva a magyar résztevőket térítésmentes szakmai szolgáltatásaival.

A nemzetközi partnerkeresés mellett, projektpartnerek felkutatásában is közreműködnek az iroda szakértői, egy-egy vállalkozás vagy egyéb szervezet számára, de tájékoztatást adnak hazai és nemzetközi forrásokhoz való hozzájutásról is. Számtalan megyei vállalkozás vette igénybe a térítésmentes tanácsadást, mely működésüket támogatta és új üzleti partnerhez juttatta őket.

A SIRHA Budapest kétévente kerül megrendezésre, egyre szélesebb körét érintve a HORECA szektornak. A résztvevők számára nemzetközi megmérettetéseket szerveznek, melyek között a szakácsversenyek, cukrászesemények, neves séfek bemutatói, közétkeztetési szakácsverseny és cukrászbemutató is szerepelt, a Bocuse d’Ore hazai döntője mellett. A több mint 400 kiállítót felvonultató bemutató a szervezett események mellett a standokon is páratlan lehetőséget biztosított az üzleti megbeszélések kezdeményezésére.

„EEN - a nemzetközi növekedés és az innováció szakértője”

Mészáros Éva
EEN irodavezető
30/5797 458
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PPIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

   

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szombat, 10 október 2020 16:06
Rate this item
(1 Vote)
loader