Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön érdeklődését is, amennyiben érdeklődik a nemzetközi piacok iránt, termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, de megbízható, vállalkozásra szabott információkat kaphatnak az érdeklődők a közvetlen uniós támogatási lehetőségekről is.

A világ szeme Magyarországon

A SIRHA Budapest kihagyhatatlan esemény a régió élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozói számára, hiszen itt találkozhat a szakmai közönség kétévente a legjobb, legújabb trendekkel, lefedve a gasztronómia minden ágazatát. A fő cél mégis az üzletkötés, melyre egyedülálló lehetőséget biztosít a PRIMOM Alapítvány által negyedik alkalommal megrendezésre kerülő szakmai találkozó, 2020. február 5-én 10.00 órai kezdettel.

A kiállított termékek között a free-from food, a bio és a sajátmárkás termékek megjelenítése tovább bővíti az egyébként is széles spektrumot felölelő palettát.  Tehát az üzleti találkozón bármely terület képviselőjét tisztelettel várják a szervezők, jelentkezni február 3-ig lehet a https://sirha2020budapest.b2match.io/oldalon.

Néhány aktuális üzleti ajánlat:

BRRU20191209002 – Orosz cég, amely különböző trágyázási termékek árusítására specializálódott olyan új partnerek iránt érdeklődik, akik bio trágya beszállítói. Kereskedelmi megállapodás keretein belül kíván a cég együttműködni jövőbeli partnereivel.

BRPL20191209001 – Lengyel kereskedelmi ügynökség külföldi cégek termékeit kívánja értékesíteni és ehhez partnereket keres kereskedelmi megállapodás keretein belül.

BRMK20191203001 – Észak Makedón élelmiszeripari cég, amely fagyasztott termékek importőre olyan külföldi partnereket keres, akik húsfeldolgozással és egyéb fagyasztott termékek kereskedelmével foglalkoznak. Kereskedelmi ügynökségi vagy disztribúciós megállapodást kíván kötni leendő partnereivel.

BOMK20191206001 – Makedón élelmiszeripari cég külföldi partnert keres disztribúciós megállapodás keretein belül. Több ország piacán is kívánnak megjelenni termékeikkel (pl. ajvár, marinált paprika, pepperoni, cékla, stb.)

Keresse irodánkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat. Vigyük együtt nemzetközi piacra az Ön termékét is!

„EEN - a nemzetközi növekedés és az innováció szakértője”

 

További információ:

PRIMOM Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.

Telefon: 42/799-150; 42/799-140

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Weboldal: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szombat, 18 január 2020 20:51
Rate this item
(1 Vote)
loader