EEN az Ön partnere a kereskedelemben a nemzetközi piacon

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is, amennyiben érdeklődik a nemzetközi piacok iránt, termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, de megbízható, vállalkozásra szabott információkat kaphatnak az érdeklődők a közvetlen uniós támogatási lehetőségekről is.

Néhány aktuális üzleti partnerkeresés:

BRPL20190808002 A Lublin közelében működő lengyel vállalat az ökológiai gabonatermelés és értékesítés meghatározó piaci szereplője. A társaság az ökológiai gabona-beszállítókkal – termelőkkel/gazdákkal – kialakítandó együttműködésben érdekelt. A lengyel vállalat elsősorban a következő termékek iránt érdeklődik: édes csillagfürt, lóbab, sárgaborsó, zab, búza, tönkölybúza, árpa és rozs.

BRAT20190318001 A mezőgazdasági és erdészeti járművek gumiabroncsaira szakosodott osztrák cég magyar mezőgazdasági termékek beszállítóit keresi. A partnerek az élelmiszer és italgyártók kivételével bármilyen agrárterületre – mezőgazdaság és erdészet is – gyártott áruk iránt érdeklődnek termékkínálatuk bővítése érdekében. Kifejezetten magyar partnerek árucikkeit keresik.

BRPL20190808001 A különféle sűrített gyümölcsszirupokat, ízesített szirupokat, gyümölcsitalokat és nektárokat, pasztőrözött gyümölcsleveket stb. gyártó lengyel vállalat gyümölcslevek és biolevek összetevőinek beszállítóit keresi. NFC – nem koncentrátumból készült – gyümölcslevek.

A PRIMOM Alapítvány 2020. február 5-én a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari & Horeca Szakkiállításon szakmai üzletember-találkozót szervez. Várják mindazon vállalkozás jelentkezését, melyek a HORECA-szektorban érintettek pl.: élelmiszer és italgyártók, sütő- és cukrászipari termékek alapanyaggyártói, biotemékek, free-from termékek előállítói, bútorok, terítékek és textilek készítői stb. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a https://sirha2020budapest.b2match.io/ oldalon lehet. További kiállítási információ: https://sirha-budapest.com

Keresse irodánkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat. Vigyük együtt nemzetközi piacra az Ön termékét is!


További információ:


EEN – „A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője"

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail
: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: http://een.ec.europa.eu; www.primom.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 18 december 2019 13:31
Rate this item
(1 Vote)
loader