Doktorrá fogadom!

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Hétvégén rendezi a Debreceni Egyetem hagyományos doktor- és díszdoktoravató ünnepségét, amelyen 75 jelölt veheti át a doktori fokozatot elismerő oklevelet. Az eseményen adják át az egyetem tudományos kitüntetéseit.

A Főépület Aulájában november 30-án, szombaton 11 órakor kezdődő eseményen az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács javaslata alapján 75 jelölt veheti át a doktori fokozatot jelentő oklevelet az agrár-, a természet-, a társadalom-, az orvos- és a bölcsészettudományok területén. A doktorjelöltek közül 48 summa cum laude, 22 cum laude minősítéssel tett eleget a doktori (PhD) fokozat megszerzéséhez előírt követelményeknek. 5 jelölt külföldön szerzett tudományos fokozata alapján kérte egyetemünktől a doktori fokozat kiadását.

Az ünnepélyen adják át „Az év doktori értekezése" díjat, az Év női kutatója díjat, a Petőfi S. János publikációs díjat, a tehetséggondozásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatónak ítélhető Pro Cura Ingenii Díjat, valamint a Dr. Tankó Béla Emlékdíjat és a Debreceni Egyetem Díszérme kitüntetést.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Rate this item
(1 Vote)
loader