32. Bábolnai Gazdanapok – az OMÉK társrendezvénye

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Ha szeptember akkor Bábolnai Gazdanapok a több mint három évtizedes múltra visszatekintő kiállítás az agrárium kiemelkedő eseménye, ünnepe. Nem csupán hagyományt teremtett, de értéket is képvisel, amire méltán büszke a rendezvény gazdája és rendezője, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok.

A kiállítás négy napon keresztül bemutatja a legmodernebb innovációs fejlesztéseket, működés közben láthatják az erő és munkagépeket, de az érdeklődők akár tesztvezetésen is részt vehetnek. Évről-évre  a meghatározó gépforgalmazók, gépgyártók és a szakami szervezetek kijelölnek egy tematikát, amelyre felfűzik a mozgó gépbemutatót. Terveink szerint idén az öntözés, tápanyag-gazdálkodás és a talaj vízmegtartó képességére fókuszál a háromnapos SMARTFARM precíziós konferencia. Amiről beszélnek, azt láthatják is az érdeklődők ezen a programon. Hiszen a bemutató parcellák mellett konferencia sátorban folyik majd a szakmai tanácskozás. A jövő szakembereit is meghívtuk az eseményre és a kiállítás második napján „Szakiskolai Napot” tartunk. Több száz diákot várunk Bábolnára, hogy megismerkedjenek a szakma szépségeivel, innovációs fejlesztéseivel és minél többen válasszák a mezőgazdaságot megélhetési forrásként. Újdonság lesz az idei rendezvényen a Szaktanácsadói pont kialakítása is, ahol ingyenes tanácsadást biztosítanak több témakörben is a szakemberek az érdeklődőknek.

Ebben az évben 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő 32. Bábolnai Gazdanapok a 79. OMÉK társrendezvénye lesz.

A kiállítás élvezi a meghatározó szakmai szervezetek, a MEGFOSZ a GOSZ, a MEGOSZ, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatását.

Bábolnai Gazdanapok – Arasson sikert!

www.babolnaigazdanapok.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 18 június 2019 09:39
Rate this item
(1 Vote)
loader
: