loader

Közelgő események

júl.
11

2020.07.11 7:00 am - 2:00 pm

júl.
13

8:00 am 2020.07.13 - 8:00 pm 2020.07.20

szept.
10

8:00 am 2020.09.10 - 8:00 pm 2020.09.12

„A gázolajpénz minden nap könnyíti a zsebünket!” Segít az okos tankoló-automatika

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A címbéli kijelentés egy alföldi gazdától származik, s bizony egyet kell érteni vele. Nem mindegy, hogy hogyan takarékoskodunk, mert az elcsepegő gázolajjal vesznek a forintok is. Mindezek mellett talán a legfontosabb, hogy a gazda a saját hátát biztosítsa a hiteles adminisztrációval, egyrészt a pontos elszámolás miatt, másrészt az adóhivatal ellenőrzése esetén.

A jogtiszta megoldást a siófoki Farkas Szerviztechnika Kft. kínálja, s termékeikkel, ill. legújabb fejlesztéseikkel szinte minden kiállításon megjelennek a termelők érdekében.

Az FTS (Farkas Tank System) márkanevű, saját fejlesztésű tankoló-automatika rendszer kettős azonosításra alkalmas: egy piros kulccsal a tankoló személy neve hívható elő, egy feketével pedig a rendszám vagy gépszám; utána bekérik a kilométeróra- vagy üzemóra-állást, és már kezdődhet is a tankolás.

Az új berendezésnek létezik modernebb, érintőkijelzős változata is, bár sokan inkább a kevésbé tiszta, szennyeződésekkel (por, sár, olajcsurgás előfordulása) terhelt munkakörülményekhez kifejlesztett, nagy nyomógombos változatot részesítik előnyben. Az eszköz GPRS-kapcsolattal rendelkezik, így az adatok lényegében azonnal egy szerverre töltődnek fel, és egy online böngészővel is könnyen elérhetővé válnak. A gépjárművezető, ill. a traktoros valamint a gép (kamion, traktor, stb.) pontos azonosításával mindig követni lehet, hogy ki, mikor, milyen járműbe tankolt. Az FTS további előnye, hogy integrálható a cégek saját vállalatirányítási vagy könyvelési rendszereibe: egy fájlt generál, amely utána könnyen beemelhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Farkas Szerviztechnika Kft. kétféle havidíjat ajánl a partnereinek: az ún. alapszolgáltatás 5000 forintba kerül, az emelt szintű 17 ezerbe. Ez utóbbi tartalmazza a tankoló-automata élettartam-garanciáját is (kiszállási és javítási díj nélkül), probléma esetén pedig a cég műszaki szakembere 24 órán belül személyesen segít a felhasználónak, sőt sürgős esetben akár távolról is bele tud nyúlni a rendszerbe. Fontos: az emelt szintű szolgáltatás esetén a nem megfelelő vételezést is ki tudják szűrni!

 A szoftver a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szigorú előírásainak is megfelel, mivel az összes cég adatait külön kezeli, illetve szükség esetén aktuális készletet is tud mondani cégenkénti bontásban (ehhez az ügyfél megfelelő gázolaj bevételezése is szükséges). Így adminisztratív kontrollal is lehetővé válik, hogy például egy 9000 literes tartályban több cég is legálisan tárolhassa a gázolaját. Az első referenciák alapján nagyon hasznos és népszerű megoldás lehet az is, hogy egy automatával két folyadék (például gázolaj és AdBlue) felügyelete is megoldható. Az átfolyási kapacitás 70, illetve 90 liter percenként, vagyis a kisebikkel akár személyautó / pick up is tankolható. Az AdBlue-tartály szigeteléssel és kabinetfűtéssel ellátott, mert ez az adalék érzékenyebb az alacsony külső hőmérséklet hatására. Ha a partner vásárol egy konténerkutat vagy dupla falú műanyag gázolajtartályt, akkor az FTS rendszert is rá tudják helyezni (természetesen a szállítható tartályokra is). Az automata természetesen külön is megvásárolható, és minimális változtatással bármilyen meglévő rendszerhez hozzá lehet illeszteni.

 
 

Summázott üzemeltetői vélemény: „Hasznos, okos és egyszerűen kezelhető dolog – már az unokám is tud bánni vele!”


FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 8600 SIÓFOK, Kele utca 116.

Telefon: 84/510-524 • Fax: 84/510-523 • Mobil: 30/7420-915; 30/377-9302

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.tankoljon.huwww.szerviztechnika.com

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 12 június 2019 10:33
Rate this item
(1 Vote)
loader