Egy különleges Agrártalálkozó

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Kivételes lehetőséget kínál fel a BPW-Hungária Kft. a magyar gazdálkodók és az ágazat számára, 2019. április 5-én, pénteken egy napra megnyitja kapuit a BPW-MEGOSZ-PREGA Agrártalálkozó keretén belül.

A szakmai találkozó során szó lesz a hosszú élettartamú, kimagasló megbízhatóságú tengely ismérveiről, milyen irányba halad az innováció a futómű fejlesztések során, mit kell ahhoz tennünk, hogy évek múlva is a járművünk, illetve annak futóműve költséghatékonyan üzemeljen, mitől lesz egy futómű biztonságos és hogyan lehet vele fenntartási költséget csökkenteni. Lehetőséget biztosítunk mindenki számára bepillantani egy gyárlátogatás keretén belül a futóműgyártás rejtelmeibe.

A mezőgazdasági járművek futóműi extra terhelésnek vannak kitéve, ezért szeretnénk ráirányítani a figyelmet, hogy járművásárlás előtt és alatt a jármű legnagyobb terhelésnek kitett komponensével, a futóművével érdemes foglalkozni.

A rendezvényre ellátogató partnereink a BPW futóművek mellett megismerkedhetnek a szintén a BPW cégcsoporthoz tartozó testvérvállalatunkkal, a TT Parts Hungary Kft. széles alkatrészkínálatával is.   

A program hasznossága mellett kellemessé is szeretnénk tenni a nálunk eltöltött időt, ezért ebédre vendégül látjuk Önöket egy helyi ételkülönlegességre. A rendezvénnyel kapcsolatos információk a www.bpwagrar.com/agrartalalkozo oldalon megtalálhatók. 

A rendezvény ingyenes, csak egy rövid regisztrációhoz kötött, a rendezvénnyel kapcsolatos esetleges további információért és regisztrációért kérjük hívja a 94/517-385-ös telefonszámot. 

Szeretettel várjuk Önt és Partnerét a rendezvényünkön!

BPW-Hungária Kft.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on csütörtök, 21 március 2019 09:12
Rate this item
(1 Vote)
loader
: