Egyre közelebb a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőhegyes

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – a tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényét.

Az ingyenes II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes szeptember 20-21-én, Békés megyében várja az agrárszektor iránt elkötelezett látogatókat. Kevesebb, mint egy hónap van hátra az ország legnagyobb szántóföldi kiállításáig, II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyesig.

Ez a rendezvény a szakmának, a szakmáról szól, a belépés és a parkolás ingyenes. A rendezvénynek 2018-ban a Békés megyei Mezőhegyes, azon belül pedig a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centruma ad otthont, a tavalyinál is nagyobb, 42 hektáros területen. A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes az ország legnagyobb olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása lesz, ahol a mezőgazdasági gépek, eszközök és gépkapcsolatok széles palettája lesz megtekinthető. A mozgó gépbemutatón működés közben figyelhetik meg a látogatók a legkorszerűbb és legspecifikusabb betakarító és egyéb szántóföldi munkákat ellátó eszközöket az aratástól az őszi talajmunkákon át egészen a vetésig. A rendezvény másik pillére az a komplex növénytermesztési bemutató, ami magába foglalja az évszaknak megfelelő fajtabemutatókat, valamint mikroparcellás és demóparcellás bemutatókat. A szervező NAK és MEGFOSZ munkatársai a helyszínen jártak, hogy lássák, minden rendben halad-e a területen. A tereprendezés megtörtént, a mozgógépes, demóparcellás és mikroparcellás bemutatóhoz is minden készen áll!

Természetesen a technológia, az informatika és az okoseszközök folyamatos fejlődése és térnyerése elengedhetetlenné teszi, hogy egyebek közt a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások is bekerüljenek a programba. Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, és kiállítóként szeretne rajta részt venni, augusztus 31-ig kedvezményes áron megteheti. A kiállítói helyek fogynak, a kiállítók száma gyarapodik, de a szantofoldinapok.hu oldalon még lehet jelentkezni. Addig is tekintsék meg a rendezvény megújult honlapját,www.szantofoldinapok.hu oldalon, minden aktualitást megtalálnak.

A rendezvényre a belépés – és a parkolás – ingyenes.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on csütörtök, 30 augusztus 2018 08:50
Rate this item
(1 Vote)
loader
: