A Fendt a jövőt viszi a szántóföldre - A nagy Fendt - SAATEN-UNION gyakorlati bemutató 2018

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Fendt - SAATEN-UNION gyakorlati bemutatójára 2018 augusztus 23.-án került sor Würzburg mellett Wadenbrunn térségben. Kereken 110 Fendt traktor és egyéb önjáró gép került bemutatásra – ahogy a rendezvény mottója is mutatja: “Jövő a földön”.

A kiállított gépeken túl gyakorlati bemutatók során érdekes gépkapcsolatok és élő show műsorokat láthatott a közönség, melyek során a gépek megmutatták mit is tudnak a gyakorlatban. A gyakorlati bemutatók mellett több Fendt Full-Line programban szereplő gép világpremierje is volt a rendezvény. A látogatók megismerkedhettek, kérdezhettek a gyár szakemberitől a legújabb gépeikről és a legmodernebb technológiákról.

Ez a gépbemutató a legnagyobb európai rendezvény, ami egy márkához köthető és amely bizonyára sok látogató számára elkápráztató nem csak annak mérete, hanem a bemutatott technika miatt is.

Mind a látogatók, mind a gyár számára kiemelkedő nap volt ez, hisz az AGCO/Fendt az elmúlt évek akvizíciójának köszönhetően rendkívül sok új termékkel bővítette termékpalettáját, és azok közül is sok esetben a már továbbfejlesztett újdonságokkal jelent meg, melyek szinte mindegyike ezen a nagyszabású gépshown került a nagyközönség számára bemutatásra.

A látogatók meggyőződhettek, mit is jelent a Fendt innováció, a Fendt minőség és milyen technológiák várnak a közelebbi- és távolabbi jövőben a gazdákra, amely technológiák bizonyára tovább könnyítik majd a mindennapok munkáját.

A látogatók az Agritechnika kiállításon bemutatott újdonságokat is láthatták most gyakorlati munka közben, mint például a hevederes Fendt traktorokat.

Hat információs szigeten, hat különböző témacsoportban kaphattak az érdeklődők akár egyénre szabott „extra“ háttér információkat a mintegy 90 hektáros kiállító-területen. Az egyik ilyen infószigeten a „Fendt Smart Farming“-on a precíziós gazdálkodás területén a Fendt által nyújtott megoldásokat ismerhették meg a gazdák.

A sok gép és kiállító mellett számtalan kísérleti parcellán mutatta be a SAATEN-UNION a legújabb és legígéretesebb nemesített növényeit.

Axiál Kft.

Elérhetőségek:

Cím: 6500 Baja, Szegedi út 147.
Telefon: 79/525-400
Honlap
: www.axial.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on péntek, 24 augusztus 2018 10:35
Rate this item
(1 Vote)
loader
: