Ősszel újra NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.

Az eseményre ingyenes a belépés.

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőhegyes szeptember 20-21-én, 42 (!) hektáros területen várja az agrárszakembereket. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által életre hívott, első ízben tavaly megrendezett NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow bemutató és kiállítás az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye volt.

A százharmincnál több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint tizenötezer látogató volt kíváncsi. Idén a NAK a MEGFOSZ közreműködésével újra megrendezi a kiállítást, aminek ezúttal a Békés megyei Mezőhegyes, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centruma ad otthont, a tavalyinál még nagyobb, 42 hektáros területen.

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása lesz, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata megtekinthető. A mozgó gépbemutatón működés közben figyelhetik meg a látogatók a legmodernebb betakarító és egyéb szántóföldi munkákat ellátó eszközöket. Emellett a rendezvény középpontjába az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók, valamint egyebek közt a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások kerülnek.

A szervezők azt a célt tűzték ki, hogy ez a két nap széles körű tájékozódási pont legyen a gazdálkodóknak, és a gépbemutatók mellett a demóparcelláknál termesztéstechnológiai újdonságokkal is készülnek. A gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést biztosító döntések meghozatalában.

A szeptemberi rendezvény mindkét napján bemutatkoznak majd a gyakorlatban a legújabb nemesítési és kutatási eredmények, a nagy és biztonságos termést ígérő fajták és hibridek, továbbá a munkaeszközöket, a gépeket és a gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban lehet majd megtekinteni, akár ki is próbálni működésük közben.

A belépés a látogatók számára díjmentes, ahogy a parkolás is!

Addig is tekintsék meg a rendezvény megújult honlapját, a www.szantofoldinapok.hu oldalon, minden aktualitást megtalálnak.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 15 augusztus 2018 10:50
Rate this item
(1 Vote)
loader
: