Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2018

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal rendezi meg Nyugat-magyarországi Agrárfórumát, amely a Pápai Agrárexpo 2018 mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye.

2018-ban is mozgalmas év vár a hazai agrárszektorra, számtalan új lehetőséggel, kihívással és megoldásra váró feladattal. A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a magyar húsipart, valamint gabona-és takarmánypiacot jelenleg leginkább meghatározó kérdések megvitatása áll majd. A konferencián az ágazat legfontosabb témái kapnak helyet gyakorlati megközelítéssel, és azzal a céllal, hogy hatékony platformot létesüljön a hazai agráriumot érintő kérdések nyilvános, informális megvitatására, a szakmai eszmecserére és az együtt gondolkodásra.

A rendezvény a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosít az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől, vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és a gazdálkodóktól.

Időpont: 2018. május 25.  

Helyszín: Pápai Agrárexpo (Pápa, Városi Sportcsarnok)

Részletes programot itt tudja megtekinteni.

Bővebb információ

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on péntek, 27 április 2018 11:12
Rate this item
(1 Vote)
loader
: