Zetor-Vas Nyílt Nap 2018

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Nagy sikerű volt a Zetor-Vas Kft. 2018. évi nyílt napja. A március végi téli időjárás ellenére szép számmal jelentek meg érdeklődők, hiszen ott voltak a Zetor márkájú traktorok szerelmesei, és a Zetor-Vas termékpalettáján megtalálható munka és erőgépek iránt érdeklődő partnerek.

A Zetor-Vas Kft. mint a Zetor kiemelt hazai forgalmazója bemutatta a nagy múltú traktorgyártó legújabb termékeit a Zetor Major, a Zetor Proxima, a Zetor Forterra és a Zetor Forterra HSX típusokat, azok tulajdonságait, felszereltségét, melyeket ki is próbálhattak az érdeklődők, akár egy ügyességi verseny keretében. Az erőgépek széles palettája mellett a mezőgazdasági munkák elengedhetetlen kellékei a munkagépek is szerepet kaptak, bemutatásra került a McHale bálázó termékei közül a V660 változó kamrás bálázó és a F5500 fix kamrás bálázó.

De láthattuk a Feraboli Entry 150 fix kamrás bálázóját is. A Gaspardo termékei közül, pedig az MTR szemenkénti vetőgépek, a NINA gabonavetőgép és a Gaspardo Campo szántóföldi permetezők mutatkoztak be. A szakmai előadások természetesen a talajmunka gépekre is kiterjedtek, a Maschio Lelio 3 váltvaforgatós ekéjét tekinthette meg a nagyközönség. A Fella-tól pedig rendképzőket ismerhettük meg. Délben egy közös bográcsozással és nyereményjátékkal is kedveskedett a Zetor-Vas a kilátogatott partnereinek. Kelet-Magyarország legnagyobb Zetor forgalmazójánál mind a munka mind az erőgépek kedvező finanszírozási konstrukciókban érhetők el!

Érdeklődni lehet: Zetor-Vas Kft.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szabadságbokori út 6.
Telefon: 42/401-628; 30/953-6966
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: www.zetorvas.hu; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 18 április 2018 13:23
Rate this item
(1 Vote)
loader
: