Idén is lesz piaca az uborkának

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Csenger Food Kft. uborka szaktanácsadói fórummal indítva kezdte meg a 2018. évi termeltetői szerződések megkötését. A Csenger Food Kft.

Magyarország egyik legnagyobb konzervuborka termelőjévé nőtte ki magát az elmúlt években. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítja minden partnerük számára a szükséges termelési feltételeket. A hatalmas telephellyel rendelkező cég, a legmodernebb technológiákat integrálva várja, uborkatermesztő vagy az uborkatermesztéssel foglalkozni vágyó partnereit. Hajdú György a Csenger Food Kft. termelési koordinátora és szaktanácsadója idén is segíti mind a technológiában, mind a megtermelt termékük értékesítésben az uborkatermesztőket, és fogadja a jelentkezéseket. Érdeklődni a 20/229-9717 telefonszámon lehet.

A Csenger Food telephelyén megtartott uborkatermesztési évnyitó szakmai fórumon a termelők megismerhették a Rijk Zwaan és a ZKI konzervuborka fajtáit. A Rijk Zwaan fajtákról Ragyák László konzervuborka termékfelelős adott tájékoztatás. A ZKI uborka vetőmagokkal kapcsolatosan Hornyák Csaba adta meg a felvilágosítást.

Kovács András kertészeti szaktanácsadó a YARA Hungária Kft. prémium minőségű öntöző műtrágya családját mutatta be.

Fejes Attila a Damisol Kft. uborka tápanyag-visszapótlási javaslatairól szólt.

Makranczy Péter a Seedplus lombtrágyáit ismertette a jelenlévőkkel.

Czikó Dénes a Biolchim Hungary Kft. szaktanácsadója magas minőségű speciális folyékony, granulált és vízoldékony kristályos műtrágyákat, valamint termésnövelő bioregulátor készítményeket mutatott be.

A Malagrow Kft.-től Deme János szaktanácsadó ismertette az uborkatermesztésben is kiváló eredményt hozó biostimulátorokat, és azok technológiai alkalmazását.

A Biocont Magyarország Kft. részéről pedig Tarcza Tamás szaktanácsadó mutatta be élőben a Wetcit nedvesítő szer működését, mely rovar-, atka- és gombaölő szerek hatékonyságát fokozza jelentősen.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on csütörtök, 01 március 2018 13:14
Rate this item
(1 Vote)
loader
: