Napelempark az agráriumban

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A kormány támogatást kíván nyújtani napelemparkok telepítésére a mezőgazdasági termelőknek. Terveik szerint 3000 napelempark kialakítására lesz lehetőség a jövőben, a támogatásnak hála. A napelemparkok létesítése a mezőgazdasági vállalkozások számára egyedülálló lehetőséget jelent, mely energia függetlenné válthatja a gazdaságot!

A Goodwill Consulting Kft. és a Goodwill Energy Zrt. 2018. február 15-én Budapesten, 2018. február 22-én Nyíregyházán tartott tájékoztató konferenciát, amelyen a gazdaságok, vállalkozások első kézből értesülhettek a napelempark létesítés lehetőségének részleteiről. Kedvezményezettek körébe a regisztrált földműves termelők fognak tartozni, a támogatás segítségével kisteljesítményű napelemparkok létrehozása válik majd lehetővé. Az egyenként 0,5 megawattos parkok kialakítására külön-külön egy hektárnyi földterület szükséges, melyek telepítésével csökkenne az energiafüggőség.

A Goodwill Energy Zrt. a gazdálkodókat az energia termelés projektötlet felmerülésétől, a finanszírozási lehetőségek felkutatásán át, a végső kivitelezésig, komplex szolgáltatással segíti:

- Tervezés.
- Engedélyeztetés.
- Energetikai projektfinanszírozások feltárása – pályázati támogatás, kedvezményes hitelek ajánlása –.
- Pályázatok (KEOP ZBR) megírása. Gyors reakció a pályázatokra, sikeres pályázatírás, képzett pályázatíró szakemberek.
- Energetikai Minőségtanúsítvány készítése.
- Napelemes és napkollektoros, hőszivattyús és biomasszára épülő rendszerek teljes körű kivitelezése.

Tervezze környezettudatos gondolkodással a számítható eredményt!

Elérhetőségek:

Goodwill Consulting Kft.

Központi iroda
Cím: 1162 Budapest, Timur utca 74.
Telefon: 1/321-1173
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
H
onlap: www.goodwillconsulting.hu

Nyíregyházi iroda
Cím: 4400 Nyíregyháza, Színház utca 11. III. épület
Telefon: 42/787-474
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Goodwill Energy Zrt.
Honlap: www.gwenergy.hu
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 13 március 2018 13:48
Rate this item
(1 Vote)
loader
: