Magyarország legismertebb agrárkonferenciája az Agrárium Konferencia

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Az ágazat legismertebb és leglátogatottabb rendezvényei között az abszolút élbolyban szerepelnek a Portfolio Csoport agrárkonferenciái - derül ki az Agrostratéga friss piackutatási adataiból.

A médiacsoport 2018-ban is több nagyszabású eseményt szervez az ágazat szereplői számára, a független piackutatási adatok szerint jelenleg az Agrárium Konferencia a hazai mezőgazdaság legismertebb konferenciája. A rendezvények szakmai partnere a médiacsoport agrárgazdasági hírportálja, az agrárszektor.hu.

Az Agrárium Konferenciával együtt a Portfolio Csoport mind a négy nagy agrárrendezvénye,
- a májusi Nyugat-magyarországi Agrárfórum (Pápa)
- az augusztusi Kelet-magyarországi Agrárfórum (Hajdúböszörmény)
- és a decemberi Agrárszektor Konferencia (Siófok)

is előkelő helyen szerepel az ismertségi rangsorban, összességében pedig a legmeghatározóbb rendezvénysorozatnak tekinthetők a magyar piacon: a tíz legismertebb és leglátogatottabb hazai agrárkonferenciából négyet a Portfolio szervez. A négy konferencián minden évben több ezren vesznek részt, gazdálkodók és agrárszakemberek mellett többek között az élelmiszeripar, a technológiai, informatikai vállalatok és pénzintézetek képviselői is.

„Rendezvényeink célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára” – mondta el Romao-Major Katalin, az agrárszektor.hu lapigazgatója és a Portfolio Agrárkonferenciák szakmai programjának szervezője.

A soron következő esemény a március 6-án Kecskeméten megrendezésre kerülő Agrárium 2018 konferencia, ahol az ágazat legfontosabb témáit gyakorlati megközelítéssel tárgyalják, a rendezvény elsődleges célja az, hogy hatékony platformot teremtsen a hazai ágazatot érintő kérdések nyilvános, informális megvitatására, a szakmai eszmecserére és az együtt gondolkodásra. A konferencia kiemelt témái között pedig olyan fontos aktualitások szerepelnek, mint

- a 2018-as kérelembenyújtás legfontosabb változásai,

- az agrártámogatások jövője,

- az inputanyag-piac, az állattenyésztés és az agrárfinanszírozás legfontosabb trendjei,

- a precíziós gazdálkodás 2020 utáni esélyei,

- a kockázatcsökkentés lehetőségei a mezőgazdaságban (pl. öntözés és jégkármérséklés).

Bővebb információ és regisztráció a konferenciára ITT!

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on csütörtök, 15 február 2018 14:36
Rate this item
(1 Vote)
loader
: