Utazzon féláron az OMÉK-ra!

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2017. szeptember 20.-24. között megrendezendő 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) utazók részére.

A vásárt szervező Agrármarketing Centrum és a MÁV-START Zrt. megállapodásának értelmében a félárú jegyek a Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kőbánya Felső, Zugló és Kelenföld állomásokra vehetők igénybe. 

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is 50%-os vasúti kedvezménnyel utazhatnak az OMÉK-ra a látogatók. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző nap, azaz 2017. szeptember 19.-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, 2017. szeptember 25.-én 24:00 óráig be kell fejezni.

A kedvezményes jegyek a visszaútra csak akkor érvényesek, ha azokat a rendezvény ideje alatt lepecsételtetik a HUNGEXPO 1-es, illetve 2-es bejáratához közeli, 25-ös pavilon melletti Mobilpénztárban. A jegyeket a kiállítás minden napján, 10 és 18 óra között lehet lebélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén a kedvezményes árú jegyre pótdíj fizetési kötelezettség vonatkozik majd.

A rendezvény ideje alatt a HUNGEXPO-hoz közeli Kőbánya Felső vasútállomáson is több vonatot ideiglenesen megállít a MÁV.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://www.amc.hu/belfoldi-rendezvenyek-esemenyek/utazzon-felaron-az-omek-ra-50-os-kedvezmeny-nyujt-a-mav-ha-vonattal-erkezik/375/

Kép: https://www.mavcsoport.hu

Forrás: www.amc.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 12 szeptember 2017 13:54
Rate this item
(0 votes)
loader
: