Debreceni Egyetem - Alumni Díj 2017

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Együttműködő partnere az egyetemnek? Foglalkoztat jelenlegi, vagy már végzett hallgatót? Támogatja az intézmény céljait, törekvéseit? Lépjen a vállalatóriások nyomába, és pályázzon a Debreceni Egyetem rangos elismerésére!

Első alkalommal, 2015-ben a TEVA Gyógyszergyár Zrt., tavaly, pedig az IT Services Hungary Kft. nyerte el a Debreceni Egyetem Alumni díját, melyet azoknak a szervezeteknek ítélhet oda az intézmény, amelyek az egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói az intézményben végzett hallgatóknak.

- Az egyetem alumni közössége számára kiemelten fontosak azok a munkaerő-piaci szereplők, akik nagy számban alkalmazzák az intézmény végzőseit. A Debreceni Egyetem ezért alapította ezt a kitüntetést, hogy megbecsülje az egyetemmel szoros tudományos, szakmai kapcsolatot ápoló intézményeket. Olyan elismerés ez, amely egyaránt dicsőség az adományozónak, és a nyertes pályázónak! – hangsúlyozza Dr. Pintér Ákos általános rektorhelyettes.

A „Debreceni Egyetem Alumni díj 2017” címért versenybe szállhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező szervezet, amely a Debreceni Egyetemmel, illetve bármely a Debreceni Egyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködési szerződéssel rendelkezik.

A pályázatokat július 28., péntek 12 óráig elektronikusan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, valamint egy darab eredeti, cégszerűen aláírt példányt postán (4002 Debrecen, Pf: 400.), vagy személyesen kell eljuttatni a Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központnak.

A beérkezett pályázatokat háromfős bíráló bizottság értékeli. A nyertes a Debreceni Egyetem tanévnyitó ünnepségén veheti át az elismerést Szilvássy Zoltán rektortól 2017. szeptember 10.-én, vasárnap a Főnix Csarnokban. A „Debreceni Egyetem Alumni díj 2017” kitüntető címet egy évig használhatja a győztes vállalati megjelenéseiben. A díjazottnak emellett a Debreceni Egyetem Alumni Közösség honlapján, a Rendezvénykoordinációs- és Alumni Központ kiadványaiban kiemelt megjelenési lehetőséget, és az egyetem 2018-as Állásbörze kiadványban egyoldalas ingyenes hirdetési felületet biztosít.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170713_de-alumni-dij-2017

Kép: http://hirek.unideb.hu/hu/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on péntek, 14 július 2017 09:06
Rate this item
(1 Vote)
loader
: