Véget értek a nyári diplomaosztók

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Gazdaságtudományi, a Természettudományi és Technológiai, a Műszaki, valamint az Egészségügyi Kar hétvégi ünnepségeivel véget értek a nyári diplomaosztók a Debreceni Egyetemen.

Diplomás gazdasági szakemberek

Agrármérnököket, Közgazdászokat, sportszervezőket, tanácsadókat és menedzsereket avattak a Debreceni Egyetem Díszudvarán. Az intézmény legfiatalabb és egyben legnagyobb hallgatói létszámmal rendelkező karán, a Gazdaságtudományi Karon 116 alap- és 141 mesterszakos, valamint 109 felsőoktatási szakképzésben részt vett hallgató vette át diplomáját.

Természettudományi és technológiai szakembereket avattak

Alkalmazott környezetkutatók, alkalmazott matematikusok, anyagkutatók, biológusok, biomérnökök, biotechnológusok, hidrobiológusok, fizikusok, földtudományi kutatók, geográfusok, környezetkutatók, matematikusok, vegyészek, vegyészmérnökök, villamosmérnökök, illetve szakfordítók, szakvizsgázott pedagógusok, alkalmazott geoinformatikusok és környezetvédelmi és fejlesztési szaktanácsadók vették át oklevelüket a Természettudományi és Technológiai Kar július 8.-i diplomaosztóin. BSc-képzésben 189 jelölt  felelt meg a képesítési követelményeknek. Míg MSc-képzésben nappali tagozaton 144 jelölt, levelező tagozaton 18 jelölt, szakirányú továbbképzésben pedig 15 jelölt szerzett diplomát.

A kar TTK Díját ebben az évben megosztva kapta a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium fiatal, nagyon lelkes és tehetséges biológia tanári közössége: Jámbrik Katalin biológia-környezettan szakos tanár, Koncz Gábor biológia-környezettan szakos tanár és Tóth Szilvia, biológia-kémia szakos tanár. A Természettudományi és Technológiai Kar Emlékérmet Körei Réka fizikusnak adták át.

A jövő mérnökei

Az ünnepségsorozat július 7.-i délelőttjén a Műszaki Kar végzett hallgatói is átvehették diplomájukat. A Debreceni Egyetem Főépületének díszudvarán 218 frissen végzett hallgató kapta meg oklevelét.

Elhivatottan az egészségügyért

Az Egészségügyi Kar ünnepségén 116 jelölt vehette át oklevelét.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170710_veget-ertek-nyari-diplomaosztok

Kép: http://hirek.unideb.hu/hu/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on szerda, 12 július 2017 13:52
Rate this item
(1 Vote)
loader
: