Elismerés a legjobbaknak

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült a Debreceni Egyetem három oktatója, míg kiemelkedő tudományos munkájáért Pro Sciencia Aranyéremmel jutalmazta az intézmény öt hallgatóját az Országos Tudományos Diákköri Tanács.

A Mestertanár Aranyérem kitüntetést 10 évvel ezelőtt alapította az Országos Tudományos Diákköri Tanács azzal a céllal, hogy elismerje a kiemelkedő témavezetői és tudományos diákköri szervezői munkát, a minőségi felsőoktatás érdekében kifejtett tevékenységet.

Idén az agrártudományi szekcióban Dr. Szőllősi László, a Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense részesült Mestertanár Aranyérem elismerésben.

A Pro Sciencia Aranyérmet az a hallgató nyerheti el, aki tanulmányai során az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújt, és arról pályamunkák, előadások, tudományos alkotások formájában számot ad. Az Aranyérem tehát nem egy-egy konferencián bemutatott előadást, pályamunkát ismer el, hanem a hallgatói összteljesítmény alapján a kiemelkedő egyéniséget.

Idén Pro Sciencia Aranyéremben a Debreceni Egyetem öt hallgatója részesült. Agrártudományi szekcióban Kiss Hanga Johanna, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar hallgatója, valamint Erdős Adél Dorottya, a Gazdaságtudományi Kar hallgatója. Közgazdaságtudományi szekcióban Sütő Dávid a Gazdaságtudományi Kar hallgatója, társadalomtudományi szekcióban Virág Ádám, a Bölcsészettudományi Kar hallgatója, Humán tudományi szekcióban Szücs Gábor, a Bölcsészettudományi Kar hallgatója kapott elismerést.

A Pro Scientia Aranyérmeket 2017 novemberében a Magyar Tudományos Akadémián rendezendő, XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát lezáró ünnepségen vehetik át a díjazottak.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170710_elismeres-legjobbaknak

Kép: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 08 augusztus 2017 13:48
Rate this item
(1 Vote)
loader
: