Újabb sikerek

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

Négy szekciót megnyertek a Debreceni Egyetem hallgatói a Partiumi Keresztény Egyetem Tudományos Diákköri Konferenciáján, az intézmény leendő állattenyésztő mérnökei pedig elsők lettek a felsőoktatási intézmények országos gazdászversenyének hódmezővásárhelyi fordulóján.

Jelentős sikereket hozott a Debreceni Egyetem hallgatóinak a XX. Partiumi Egyetemi Tudományos Diákköri Konferencia május 5.-én. A tudományos megmérettetésen több mint tíz intézmény nyolcvan diákja vett részt. A 12 szekcióból ötben indult debreceni egyetemista, melyből négyet meg is nyertek. Emellett egy második és két harmadik díjat is elhoztak a debreceni fiatalok - mondta el az eseményt követően Dr. Jávor András rektori főtanácsadó.

A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar leendő állattenyésztő mérnökei Hódmezővásárhelyen, a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretén belül rendezett gazdászversenyen bizonyítottak, ugyancsak május 5.-én.

A versenyen indult csapat Mosonmagyaróvárról, Keszthelyről, Kaposvárról, Gödöllőről, Debrecenből és Hódmezővásárhelyről is.

A Debreceni Egyetemet Czoller Rebeka, Balogh Tamás és Mészáros Barna Péter állattenyésztő szakos diákok képviselték, akik végül mind az elméleti, mind az ügyességi feladatokban jeleskedve az első helyen zártak.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170508_ujabb-sikerek

Kép: http://hirek.unideb.hu/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 09 máj. 2017 14:25
Rate this item
(1 Vote)
loader
: