loader

Közelgő események

jún.
29

2018.06.29 9:00 am - 9:30 am

jún.
30

2018.06.30 9:00 am - 9:30 am

szept.
5

9:00 am 2018.09.05 - 6:00 pm 2018.09.08

Gazdálkodj okosan, gyere a GTK-ra!

  • https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/timeline/

A Gazdaságtudományi Kar képzési kínálatával és az egyetemi légkörrel ismerkedhettek meg a felvételi előtt álló diákok a kar interaktív nyílt napján február 3.-án.

"Az életre, az életnek képzünk!" Népszerűsége és a végzett hallgatók elhelyezkedési mutatói is azt igazolják, jól választott szlogent a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara. A kar a Debreceni Egyetem legfiatalabb és csaknem 4000 fős hallgatói létszámával a legnagyobb kara, és végzett hallgatóink 85%-a a diploma megszerzését követő egy éven belül munkát talál – büszkélkedik Dr. Pető Károly dékán.

A Gazdaságtudományi Kar alapképzési oktatási palettája az üzleti képzéshez tartozó szakokon túl az agrobusinesshez tartozó szakokra is kiterjed, így agrármérnököket, közgazdászokat, sportszervezőket és szeptembertől az országban elsőként sportközgazdászokat képez. A GTK-ra jelentkezők 7 alapszak (gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, turizmus-vendéglátás, sport- és rekreációszervezés, vidékfejlesztési agrármérnök), 9 mesterszak (emberi erőforrás tanácsadó, ellátási lánc menedzsment, master of business administration, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, vállalkozásfejlesztés, vezetés és szervezés, számvitel, sportközgazdász, vidékfejlesztési agrármérnöki) közül választhatnak.

Az ellátási lánc menedzsment szakot duális képzési formában is indítja a kar, jelenleg 9 céggel kötött szerződés alapján 26 hallgató kezdheti meg tanulmányait ebben a képzési formában.

A Jyväskylai Egyetemmel fennálló kapcsolat révén úgynevezett kettős diplomát szerezhetnek azok a hallgatók, akik jól beszélnek angolul és a vállalkozásfejlesztés mesterszakot választják.

A Gazdaságtudományi Kar a Debreceni Egyetem két, korábban különálló karának összeolvadásából jött létre 2014-ben. A jogelőd karok révén több évtizedes oktatási és kutatási tapasztalattal rendelkezik, tudományos munkái ma már hazai és nemzetközi szinten is elismertek.

A GTK a Böszörményi úti campuson kiváló infrastrukturális háttérrel (modern előadó és szemináriumi termek, okosterem), felújított sportlétesítményekkel (füves- és műfüves futballpálya, salakos atlétikai pálya, kondipark) és korszerűsített kollégiummal várja leendő hallgatóit.

A Gazdaságtudományi Kar küldetése olyan oktató, kutató- és fejlesztő tevékenység kialakítsa a régióban, amely kielégíti a nemzet, az agrárgazdaság, az európai integrációs folyamatok elvárásait, alkotó tevékenységével hozzájárul a nemzeti és nemzetközi eredmények gyarapításához – hangsúlyozta a dékán.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170201_gazdalkodj-okosan-gyere-gtk-ra

Kép: http://hirek.unideb.hu/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on hétfő, 06 február 2017 10:57
Rate this item
(0 votes)
loader
: