Esemény

Cím:
FEHOVA – 2023. FEBRUÁR 9-12.
Naptár:
Dátum:
9:00 am 2023.02.09 - 8:00 pm 2023.02.12
Helyszín:
Url:
Szerző:
mezonaptar
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás


2023. februárjában immár 29. alkalommal várja a FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a kiállítókat és a látogatókat a HUNG-EXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt két évben Európa-szerte elmaradtak a vadászati-horgászati témájú kiállítások, de a kiállítóinknak, partnereinknek és látogatóinknak köszönhetően a 2022-es FeHoVa volt az egyik első, ami „az új normalitáshoz igazodva”, újra megrendezésre került fizikai valójában. 

Azóta a Kiállítási Központban számos esemény zajlott le sikeresen, egyre jobban megközelítve a járvány előtti kiállítások nagyságát és színvonalát. A kiállítók és a látogatók elkezdtek visszatérni a rendezvényekhez, a személyes találkozásokhoz, ami egyértelműen az optimizmus jele.

Ahogy az is, hogy a 2023-as rendezvényre már több országból jelentkeztek kiállítók, és a látogatókat többek között olyan cégek várják majd, mint a Blaser, Edelwild, Grube, Gun Brokers, Pfiffer Bútor, VADVIL Kft./Browning, VÉRT Vadászati Kft. vagy a Victorinox képviselet.

A kiállítást természetesen hagyományos színpadi programok színesítik majd, úgy, mint szarvasbőgő verseny, trófea-bírálat, de mint minden évben, 2023-ban is új trófeák láthatók majd a központi diorámában, melyek mellett Dr. Sáska László életébe és munkásságába tekinthetnek be az érdeklődők, valamint látható lesz Szunyoghy András grafikus-művész munkáiból összeállított kiállítás is. 


A részvételi lehetőségekről, standkivitelezésről, egyéb marketing megoldásokról, az új Hungexpo applikációról érdeklődni lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Bővebb információ: www.fehova.hu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

loader