Esemény

Cím:
Jön az év csúcsrendezvénye az agráriumban – ONLINE
Naptár:
Dátum:
8:00 am 2020.12.03 - 8:00 pm 2020.12.04
Url:
Szerző:
Super User
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

 

December 3-án jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrár-rendezvénye, az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a korona-vírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról, illetve a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseiről beszél majd. Regisztráljon most a december 3-i Agrárszektor Konferenciára!

A december 3-i konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdeküképviseleti szakértőnek – gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is.

A konferencia széles programválasztékot nyújt a mezőgazdaságban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány hazai ágazatra gyakorolt hatásairól, a mezőgazdaság szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is.

A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról beszél majd, illetve ismerteti a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket. Az eseményen több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

loader