Esemény

Cím:
GARDENEXPO BUDAPEST 2020. KERTI ÉLETMÓD KIÁLLÍTÁS
Naptár:
Dátum:
9:00 am 2020.03.27 - 8:00 pm 2020.03.29
Helyszín:
Url:
Szerző:
Super User
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves érdeklődőt, hogy az operatív törzs javaslatára a kormány megtiltotta a 100 főnél nagyobb látogatószámú beltéri rendezvények megtartását. Ennek értelmében a nemzetközi és hazai járványhelyzetre tekintettel, látogatók és kiállítók biztonságát elsődlegesen szem előtt tartva az idei GardenExpó az eredetileg tervezett időpontban ELMARAD!

A szervezők az eseményt még a tavasz folyamán szeretnék megrendezni, ahogy ezt a járványügyi helyzet lehetővé teszi, az új időpontról tájékoztatást adnak.
Az elővételben megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontra, vagy igény szerint visszaválthatók.
 

Kövessetek minket addig is kerti inspirációkért, várjuk együtt a tavaszt és az idei GardenExpót!
  

2020. március 27-29.

A TÖKÉLETES KERT TITKA!

A GardenExpón a legújabb kerti életmód trendek és megoldások elevenednek meg, immár 13 éve! A kertépítéshez szükséges eszközök mellett kerti gépek, szerszámok, öntözéstechnika, kerti bútorok, árnyékolók, grillek, kültéri világítás, medencék, szaunák és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak 2020. március 27-29. között a Budapest Arénában.

A GardenExpo egy tető alá hozza a kertek szakértőit és a legmodernebb megoldásokat kínáló márkákat, hogy a háromnapos esemény ideje alatt egy feledhetetlen élménnyel ajándékozzon meg. Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, szeretnéd saját kertedben megélni a legszebb pillanatokat, vagy csak szenvedélyes kertimádóként kutatod a legjobb trükköket és tanácsokat, itt a helyed!

Gardenexpo 2020 Belépőjegyek: 

Felnőtt jegy: 2500 Ft; Családi jegy: 6500 Ft;

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón?

Csatlakozz hozzánk Facebookon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

loader