Esemény

Cím:
Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network
Naptár:
Dátum:
9:00 am 2020.04.02 - 8:00 pm 2020.04.03
Helyszín:
Url:
Szerző:
Super User
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

ELHALASZTVA! 

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön érdeklődését is, amennyiben érdeklődik a nemzetközi piacok iránt, termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, de megbízható, vállalkozásra szabott információkat kaphatnak az érdeklődők a közvetlen uniós támogatási lehetőségekről is.

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány Enterprise Europe Network irodája szakmai látogatást szervez 2020. április 2-3-án Kolozsvárra az „AGRARIA” Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás ideje alatt. A kiállítás tematikája: Mezőgazdasági gépek, Növénytermesztés, Kertészet, Vetőmagok, Növényvédelem, Állattenyésztés, Élelmiszeripar, Csomagolástechnika, Megújuló energia.

A szakmai kiállításra a PRIMOM Alapítvány közös vállalkozói kiutazást szervez, vállalja a helyi partnerekkel való tárgyalások előzetes egyeztetését. A programon való részvétel térítésmentes, a résztvevőket mindössze a szállásköltség terheli.

További információ kérhető: 20/342-3442; 42/799-150; 42/799-140; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

Jelentkezési határidő: 2020. március 9.

Jelentkezéskor az alábbi adatokat szíveskedjen megadni:

  • Vállalkozás neve;
  • elérhetőségei;
  • tevékenysége;
  • résztvevő(k) neve;
  • keresett partner jellemzői.

Az előző évben 10 vállalkozás, 4 konkrét üzleti szerződést írt alá a helyszínen. Csatlakozzon hozzánk Ön is!

 

Néhány aktuális üzleti ajánlatunk:

BRRO20190226002 – Román cég, amely friss és feldolgozott gyümölcsök (gyümölcslevek és gyümölcspürék) nagykereskedelmével és disztribúciójával foglalkozik, új külföldi gyümölcstermelőket keres disztribúciós megállapodás keretein belül.

BOLT20200117001 – Professzionális felhasználásra szánt folyékony műtrágyák litván gyártója kereskedelmi partnereket keres disztribúciós megállapodás alapján. A cég által kínált termékek bármilyen növényen alkalmazhatók. 

BORO20190821001 – Erdély északi részén található élelmiszeripari cég új külföldi partnereket keres. A vállalkozás természetes lekvárok és szirupok előállításával és gyümölcsök hideg feldolgozásával foglalkozik. Disztribúciós szerződést kívánnak kötni leendő partnereikkel.

BOFR20191210001 – Francia családi vállalkozás disztribútorokat keres különleges teasüteményük terjesztése céljából. A sütemény egyedülállóságát az adja, hogy tej pille (kicsapódott tejzsír) hozzáadásával készül, így omlósabb, puhább az állaga. Leendő partnereikkel disztribúciós megállapodás keretein belül kívánnak együttműködni. 

Vigyük együtt nemzetközi piacra az Ön termékét is!

 

Keresse irodánkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu

 

 

EEN – „A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője"

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

 

 

 

loader