Esemény

Cím:
DExpo – minDEn, ami egyetem!
Naptár:
Dátum:
10:00 am 2018.11.21 - 11:00 am 2018.11.22
Helyszín:
Url:
Szerző:
mezonaptar
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

„MinDEnben telilatálat” mottóval rendezi meg idei nyílt napjait november 21-22-én a felvételi döntés előtt álló középiskolások számára a Debreceni Egyetem. Az intézményt bemutató programokra csaknem 5 ezer résztvevőt várnak a szervezők.

A kétnapos program célja változatlan: megmutatni a leendő egyetemistáknak, milyen lehetőségek várják őket a Debreceni Egyetemen, ha úgy döntenek, itt szeretnének továbbtanulni. A két nap alatt bemutatkozik az egyetem valamennyi karat, a DExam Vizsgaközpont, a kollégiumok, a szakkollégiumok, a Hallgatói Önkormányzat és az Egyetemi és Nemzeti Könyvtár. Így a leendő hallgatók és a szülők az előadások, standok, bemutató órák segítségével hasznos tanácsokat kaphatnak a tehetséggondozásról, a kollégiumi, a nyelvvizsga, a sportolási és a külföldi tanulmányi lehetőségekről.

A Főépület Karácsony Sándor termében pályaorientációs tanácsadás várja az érdeklődőket.

A rendezvény mindkét napján közlekedik a DExpo-buszjárat a Böszörményi úti és a Kassai úti campusra, illetve az egyetemi sportélet bemutatására a Nagyerdei Stadionhoz is.

A rendezvényre – az eddigi tapasztalatok alapján – csaknem 5000 érdeklődőt várnak a szervezők. Minden diák igazolást kap arról, hogy az egyetemen töltötte a napját.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

loader
: