Esemény

Cím:
Kelet-magyarországi Agrárfórum 2018
Naptár:
Dátum:
2018.08.10 3:00 pm - 4:00 pm
Url:
Szerző:
mezonaptar
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

A Portfolio és az agrárszektor.hu már negyedik alkalommal rendezi meg Kelet-magyarországi Agrárfórumát, amely a térség egyik legnagyobb agrárkonferenciája, valamint a Hajdúsági Expo elsőszámú szakmai rendezvénye.

2018-ban is mozgalmas év vár a hazai agrárszektorra, számtalan új lehetőséggel, kihívással és megoldásra váró feladattal.

A félnapos konferencia fókuszában a kapcsolatépítési lehetőségek mellett az elsőrangú szakmai program áll, ahol az ágazat legaktuálisabb kérdései, a Hajdúság és az ország gazdasági kilátásai, valamint versenyképessége, illetve a régió mezőgazdasága és feldolgozóipara kerülnek majd nyilvános megvitatására. A rendezvény célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson a mezőgazdaságban és az élelmiszergazdaságban tevékenykedő gazdálkodók és vállalatok számára. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből a szektor legkiválóbb szakembereitől, vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és a gazdálkodóktól.

Időpont: 2018. augusztus 10. Helyszín: Hajdúsági Expo

Részletes programot itt tudja megtekinteni.

Bővebb információ.

loader
: