Esemény

Cím:
Gasztro-Feszt - Pákozd
Naptár:
Dátum:
2018.06.30 9:00 am - 9:30 am
Url:
Szerző:
mezonaptar
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

Pákozdon a természeti adottságok és a belőlük fakadó kulturális örökség jelentenek garanciát arra, hogy a 2018. június 30-án megrendezésre kerülő Gasztro-Feszt vendégei ételből, italból, programokból az eredetit, a természeteset: a valódit kapják.

A fesztivál nyitányaként szolgáló halászléfőző-verseny, illetve a napot záró Szandi és Vastagh Csaba koncertjei között a szervezők kézműves harapni valókat és bort kínálnak, a színpadon autentikus zenei és tánc produkciókat, a gyerekeknek pedig népi játékokat.

A pákozdi rendezvény vendégei, a kirakodóvásár látogatói biztosak lehetnek abban, hogy a tányérjukra kerülő falatok, a melléjük kortyolt italok, a desszertként fogyasztott lekvárok konzisztenciájukban, összetételükben és érzékszervi hatásaikban tökéletesen egybevágnak a valódi élelmiszerekről alkotott elképzeléseikkel, vagy éppen a kóstolásuk tapasztalatai alakítanak ki új igényeket – az ízvilágok számára megnyitva kapukat.

Idén a határon túli történelmi borvidékek mesterei mellett azok a termelők is bemutatják kézműves boraikat, akik a régióban hét hektárnál kisebb szőlősben gazdálkodnak.

És valódi lesz a zene is! Szandihoz ugyanis a PartYssimo zenekar tagjai csatlakoznak, hogy élőben kísérhessék az énekesnő előadását.

A negyedik Pákozdi Gasztro-Feszten gyönyörű természeti környezetben ad egymásnak találkozót az étel, a bor és a jókedv.

Program:

10:00 A rendezvény és a Halfőző Verseny megnyitója

12:00 - 18:00 Kulturális hagyományőrző műsorok és programok

16:30 A Bóbita zenekar koncertje

18:00 Heit Lóri és zenekara - énekel Balogh Adrienn

19:30 - 22:30 Vastagh Csaba majd Szandi koncertje a PartYssimo együttes kíséretével

Kísérő rendezvények, gyerekprogramok: Játszóház, kézműves foglalkozások, arcfestés, lufibohóc, kézműves kirakodóvásár és egyéb meglepetések.

Forrás: https://port.hu/esemeny/fesztival/pakozdi-gasztro-feszt/event-5463379

Kép: http://www.pakozd.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

loader
: