Esemény

Cím:
Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2018
Naptár:
Dátum:
2018.05.25 11:00 am - 12:00 pm
Url:
Szerző:
mezonaptar
COM_DPCALENDAR_FIELD_CAPACITY_LABEL:
Korlátlan
Résztvevők:
COM_DPCALENDAR_FIELD_CONFIG_EVENT_LABEL_COPY:

Leírás

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal rendezi meg Nyugat-magyarországi Agrárfórumát, amely a Pápai Agrárexpo 2018 mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye.

2018-ban is mozgalmas év vár a hazai agrárszektorra, számtalan új lehetőséggel, kihívással és megoldásra váró feladattal. A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a magyar húsipart, valamint gabona-és takarmánypiacot jelenleg leginkább meghatározó kérdések megvitatása áll majd. A konferencián az ágazat legfontosabb témái kapnak helyet gyakorlati megközelítéssel, és azzal a céllal, hogy hatékony platformot létesüljön a hazai agráriumot érintő kérdések nyilvános, informális megvitatására, a szakmai eszmecserére és az együtt gondolkodásra.

A rendezvény a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosít az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára. A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől, vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és a gazdálkodóktól.

Időpont: 2018. május 25.  

Helyszín: Pápai Agrárexpo (Pápa, Városi Sportcsarnok)

Részletes programot itt tudja megtekinteni.

Bővebb információ

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

loader
: